Зареждане

Александър Волков: Ще се опитам да победя Овърийм в 1 рунд

Александър Волков: Ще се опитам да победя Овърийм в 1 рунд
Публикувано на: Февруари 4, 2021 в 04:00 ч
Александър Волков е готов за битката си този уикенд. 32-годишния бивш шампион на Bellator ще срещне легендата Алистър Овърийм. Двамата са главна битка на UFC Fight Night 184, което ще се проведе в Лас Вегас.

Волков и Овърийм имат претенции за титлата в тежка категория и битката е сред ключовите за дивизията. И двамата идват след победи с нокуат и вярват, че притежават това, което трябва, за да си тръгнат с вдигнати ръце.

Битките в тежка категория почти винаги са радост за окото, а такъв дуел между двама топ бойци обещава зрелище. В интервю за руските медии Волков сподели, че е готов за победа още в първия рунд:

„Сега Овърийм е в много добра форма и рестартира кариерата си. Той смени своята тактика и вече се бие по-интелигентно. Мога да кажа, че той не е в най-добрата си форма, но е в най-мъдрата си форма. Като боец той вече е съсредоточен върху битките, доколкото е възможно и изгражда тактики за битка възможно най-правилно.

Имаме предположения за това, което Овърийм може да направи и сме подготвили планове. Разбира се, че ще се опитам да го победя още в 1-вия рунд, ако имам този шанс. Трябва да внимавам, но в същото време да не му давам шанс да работи. Ще се опитам да го доминирам.

Формата ми е добра, през последните няколко години работим доста върху силата и бавно тези тренировки дават отражение, силата се увеличава, теглото се натрупва. В отлична форма съм. Ще видим как това се проявява в битката на 6 февруари. Имам чувството, че се движа в правилната посока. 

Чувствам, че израствам по отношение на себе си. Това е основното за мен, това е смисълът на бойните изкуства. Предизвикателствата също стават все по-големи, с всяка битка съперниците стават все по-трудни, а ние се опитваме да стигнем до върха. 

Победите и пораженията са част от спорта. Но основното е усещането, че вие лично вървите в правилната посока. Искам да стана шампион в UFC и работя върху това. „

Кой ще победи този уикенд и ще се приближи до златото ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес