Зареждане

Александър Волкановски: Ще изпратя Холоуей в лека категория

Александър Волкановски: Ще изпратя Холоуей в лека категория
Публикувано на: Декември 10, 2019 в 09:33 ч
Александър Волкановски e готов напълно да се възползва от своя шанс, който търпеливо си спечели с пот и кръв след 7 поредни победи в UFC. Той ще се бие за титлата в категория перо срещу Макс Холоуей в подглавната среща на UFC 245 във Вегас. Волкановски е в серия от 17 поредни победи в ММА и няма загуба вече 6 години. Той вярва, че му е писано да спечели титлата в организацията и е готов да изпрати Холоуей в лека категория.

Макс вече се пробва в горната категория по-рано тази година за временната титла, но загуби и се върна в перото. Александър вярва, че Макс няма да може да понесе неговите тежки удари и след този уикенд ще го принуди да смени категорията:


Истината е, че в лека категория са прекалено силни за него. Това е причината той да е непобеден толкова време в категория перо и ако се качи в горната категория ще страда. Ако питате тези, които тренират с мен, то те ще ви кажат, че аз съм като боец от полусредна категория. 

Имам голяма сила и не искам да съм надменен, но съм един от бойците с най-голяма сила. Нямам търпение да ви го покажа. Ще го видите този уикенд. Хората говорят, че той е по-едър от мен, но щом го сграбча ще видите моята сила и той ще я усети. Той е едър и трудно влиза в категорията. 

Не искам да се хваля, но той ще усети силата ми и ще разбере, че най-умното решение е да се качи в лека категория. Този уикенд ще му помогна да вземе това решение за горната категория. Готов съм да направя тази вечер моята вечер.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес