Зареждане

Александър Волкановски: Ще изпратя Холоуей в лека категория

Александър Волкановски: Ще изпратя Холоуей в лека категория
Публикувано на: Декември 10, 2019 в 09:33 ч
Александър Волкановски e готов напълно да се възползва от своя шанс, който търпеливо си спечели с пот и кръв след 7 поредни победи в UFC. Той ще се бие за титлата в категория перо срещу Макс Холоуей в подглавната среща на UFC 245 във Вегас. Волкановски е в серия от 17 поредни победи в ММА и няма загуба вече 6 години. Той вярва, че му е писано да спечели титлата в организацията и е готов да изпрати Холоуей в лека категория.

Макс вече се пробва в горната категория по-рано тази година за временната титла, но загуби и се върна в перото. Александър вярва, че Макс няма да може да понесе неговите тежки удари и след този уикенд ще го принуди да смени категорията:


Истината е, че в лека категория са прекалено силни за него. Това е причината той да е непобеден толкова време в категория перо и ако се качи в горната категория ще страда. Ако питате тези, които тренират с мен, то те ще ви кажат, че аз съм като боец от полусредна категория. 

Имам голяма сила и не искам да съм надменен, но съм един от бойците с най-голяма сила. Нямам търпение да ви го покажа. Ще го видите този уикенд. Хората говорят, че той е по-едър от мен, но щом го сграбча ще видите моята сила и той ще я усети. Той е едър и трудно влиза в категорията. 

Не искам да се хваля, но той ще усети силата ми и ще разбере, че най-умното решение е да се качи в лека категория. Този уикенд ще му помогна да вземе това решение за горната категория. Готов съм да направя тази вечер моята вечер.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес