Зареждане

Александър Волкановски: На път съм към величието в ММА

Александър Волкановски: На път съм към величието в ММА
Публикувано на: Февруари 19, 2021 в 05:00 ч
Александър Волкановски смята, че скоро ще стане най-велик в историята на категория перо. 32-годишния шампион е с рекорд 22-1 в ММА и в последните си 2 битки записа 2 победи над Макс Холоуей. Много от феновете не бяха съгласни с това, че Волкановски спечели във втората битка с раздвоено решение. "The Great" също признава, че вероятно битката е трябвало да бъде равенство.

Това обаче не го притеснява и той планира да продължи напред и да се докаже. Волкановски е в серия от 19 поредни победи и в края на март ще брани титлата си срещу Брайън Ортега. Александър твърди, че всички бойци, които е победил в UFC са били във възход. Той се закани, че ще стане най-велик и скоро всичко ще разберат. Ето какво още сподели шампиона от Австралия:

Сега ситуацията е малко странна. Последната ми битка беше равна, хората реагираха на това двусмислено и аз разбирам. Гарантирам ви, че ще продължим напред. Това ще се промени със следващата ми битка и времето ще излекува. 

Всички говорят за миналата битка на Макс и това само доказва, че той все още е в разцвета си. Независимо дали хората харесват или не, ние имаме резултат 2:0 с него, въпреки че той е на върха. Това показва нивото ми. Момчетата, които победих, дори Алдо бяха във възход. Той претърпя няколко поражения, но се завърна.

Хората казваха, че никой не може да победи Алдо в двубой от три рунда, но аз излязох и го неутрализирах. Дайте ми една или две битки и хората наистина ще разберат. Разбирам колко защити е направил Алдо, трябва да защитите пояса и да победите основните претенденти, за да си спечелите статут на най-велик. 

Вече имам добра позиция. Победите над такива уважавани бойци показват, че съм на прав път. Ще извърша още няколко защити и ще започна да преследвам статута на най-велик. Така че, с цялото ми уважение към всички, аз съм на път да бъда най-великият и хората скоро ще разберат това. 

Ще намери ли място Волкановски сред най-великите ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес