Зареждане

Александър Волкановски готов за Брайън Ортега

Александър Волкановски готов за Брайън Ортега
Публикувано на: Октомври 19, 2020 в 00:00 ч
Шампионът в категория перо Александър Волкановски е готов да брани титлата си срещу Брайън Ортега. Миналия уикенд в Абу Даби видяхме как Ортега се справи с Корейското зомби и се върна към победите. "T-City" идваше след тежка загуба от Макс Холоуей, който му нанесе сериозни щети в битката им за титлата.

Ортега трябваше да мине през няколко операции, но в завръщането си изглеждаше много по-добре от преди. 29-годишния боец приключва 10 от битките си и си заслужи нов шанс за титлата. В социалните мрежи Волкановски се впечатли от Ортега и сподели, че е готов да споделят октагона. Ето какво още написа той:

Двамата се биха търпеливо и мъдро. Знаеха, че много беше заложено. Брайън Ортега изглеждаше добре. Различно е да се биеш пред празни трибуни и  явно на Джънг му е трудно така. 

Най-накрая имаме някаква посока в категорията. Ортега влезе в клетката и си заслужи да е претендент. Това е всичко, което исках.

Волкановски е в серия от 19 поредни победи и приключва 14 от битките си. Той спечели титлата с победа над Холоуей в края на миналата година и през юли тази година я защити с нова победа над Холоуей.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес