Зареждане

Александър Цонев загуби от Слободюк заради отнети точки

Александър Цонев загуби от Слободюк заради отнети точки
Публикувано на: Септември 11, 2021 в 21:59 ч
В битката в EFM Show 2 на Александър Цонев срещу гиганта от Украйна, Иван Слободюк, българският боец нанесе доста силни удари, но и пое също така доста тежки удари с ръце и крака. На няколко пъти той изпадна в глуха защита, позволявайки на опонента му да нанесе удари без да получи отсрещен отговор.

Въпреки тежките попадения на украинеца, Александър остана много активен до края на самия рунд, като успяваше да пласира бързи удари с лявата си ръка. Слободюк обаче изглежда имаше малко повече енергия и успя да притисне Цонев към клетката до края на рунда.

Вижте всички резултати от EFM Show 2 на живо само на MMA.BG


Вторият рунд и двамата бяха с презарадени сили и въпреки, че Александър изглеждаше изморен, той успя да хване Слободюк и да пласира тежко коляно, което обаче бе санкционирано, тъй като Слободюк бе на земята с два крака и подпрян на една ръка (три опорни точки).

Битката след това продължи в стойка, където Цонев отново имаше няколко точни попадения, но отново получи забележка и отнемане на още една точка за нанасяне на непозволен удар с коляно. Двамата продължиха да си разменят удари в стойка, като този път обаче Цонев беше много по-активен с много точни удари, но и противникът му бе много издръжлив. Към края на втория рунд Цонев събори Слободюк на земята, където приложи тежък граунд енд паунд, който пак не успя да откаже упорития украинец.


В третия рунд и двамата показаха невероятна издръжливост, като продължиха с тежките удари, но нито един от двамата не се предаде и продължи да играе в стойка. Към края на рунда Цонев показа своята експлозивност и успя да отбележи тейкдаун до мрежата, където двамата останаха до края.

Въпреки сърцата игра на Цонев и взетите рундове, отнетите точки заради ударите с колена изиграха своята роля и съдийското решение отиде в полза на Слободюк.

Вижте всички резултати от EFM Show 2 на живо само на MMA.BG


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес