Зареждане

Александър Цонев след SFC 9: Лекарят не действа адекватно, няма да оставя нещата така

Александър Цонев след SFC 9: Лекарят не действа адекватно, няма да оставя нещата така
Публикувано на: Октомври 6, 2019 в 16:17 ч
Александър Цонев направи завръщането си в клетката на SFC 9 в Благоевград срещу Лазар Тодев и не изневери на стила си, правейки атрактивна битка.

В първия рунд Цонев бе по-активния боец и видимо се забавляваше в клетката, но при една от размените получи кървяща аркада, която стана причина срещата да бъде прекратена по лекарска забрана.

Вижте също: Резултати от SFC 9: Fast and Fury

"Оценката ми за двубоя, разбира се, е отрицателна защото нещата не зависеха от мен или от съдиите, а от лекарят, който според мен не действа адекватно," сподели несъгласието си с преценката Цонев. "Не може за една и съща аркада първо да каже 'няма проблем', да ме забърше със салфетка без да затвори раната с вазелин, а след това да спре срещата заради малко кръв.

Това е боен спорт, в който контакта е неизбежен, както и подобен тип наранявания. Не ми пречеше нито на играта, нито на видимостта," категоричен е бойния атлет.
 

Въпреки, че Тодев бе по-опитния противник в клетката с доста битки в чужбина, Цонев се чувстваше много добре и успяваше да наложи своята игра.

Пред MMA.BG Сашо сподели, че няма намерение да остави нещата по този начин.

"Поздравления за противника ми, но не мисля да оставя нещата така. Определено ще искам пак да се срещнем в клетката много скоро."

Бойното шоу се проведе на 5-ти октомври в Благоевград и включваше битки по правилника на ММА и кикбокса. Всички резултати с кратки коментари към всяка битка може да видите тук: Резултати от SFC 9: Fast and Fury.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес