Зареждане

Александър Шлеменко: Искам да се бия с бойци от топа на UFC

Александър Шлеменко: Искам да се бия с бойци от топа на UFC
Публикувано на: Декември 1, 2022 в 00:00 ч
Александър Шлеменко продължава да бъде една от големите звезди на руската индустрия за смесени бойни изкуства.

На 3 декември "Storm" ще проведе още една супер битка. В главната битка на турнира RCC 13 в Екатеринбург харизматичният и опасен Магомед Исмаилов ще стане съперник на легендарния ветеран. Шлеменко е бивш шампион на Bellator, но в последно време се представя доста слабо.

Тази година Александър направи 2 битки. През август той загуби с нокаут от Александър Илич за 22 секунди пред родни фенове в Екатеринбург. Един месец по-късно Шлеменко направи равенство с Клебер Соуса в битка, която се проведе под банера на неговата собствена ММА лига.

Сега Шлеменко го чака голям тест. Александър вече е на 38 години, но все още мечтае за битки с бойците от топа на UFC.

"Вече имам повече опит от Магомед и има повече битки. Подготвям се, знам плана си и го изпълнявам. Следователно всичко ще бъде наред. Не знам защо е фаворит в битката. Не залагам пари в букмейкърите, не съм наясно с всичко това. 

Като цяло не ми пука кой какво слага и какво мисли. Не получавам нищо от това. Имам собствен план и то не един. И в стойката, и в борбата, имам достатъчно. Мисля, че всичко ще се получи. 

Разбира се, има бойци, с които бих искал да се бия. Например с бойци от топ 10 на UFC. И тук заплатата би била без значение. Борбата с такива хора ви позволява да повишите залозите си в бъдеще. 

Чувствам се добре да се развивам в Русия. Имам огромно наследство тук под формата на развитието на ММА.", сподели Шлеменко пред медиите преди битката.

Какви са шансовете на 38-годишният Шлеменко в бой с бойците от топа на UFC ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес