Зареждане

Александър Емеляненко: Разкайвам се!

Александър Емеляненко: Разкайвам се!
Публикувано на: Април 8, 2023 в 00:00 ч
В края на миналия месец Александър Емеляненко даде интервю и каза, че планира да се завърне в спорта. Боецът изглеждаше сравнително свеж и обяви следните противници, които включваха Михаил Кокляев, Боб Сап и Джеф Монсън.

Вижте още - Пиянката Емеляненко се изпика на летище! Полицаите се снимат с него

Наскоро Александър отново показа своята тъмна страна. Емеляненко попадна в нов скандал по време на полет от Екатеринбург до Москва. Блогърката Анна Данилова, която в социалните мрежи нарича себе си „главната Барби на Урал“, летя в същия полет с ММА боеца.

Момичето каза, че заради Емеляненко самолетът трябвало да бъде забавен. Данилова сподели, че Емелянеко се изпикал в коридора на летището. На място бяха извикани полицаи, но ситуацията завърши благоприятно за Александър.

Полицаите явно се оказаха негови фенове и започнаха да се снимат с него. Никита Бурчак, който е мениджър на Александър е говорил с него. Явно Емеляненко е изтрезнял и вече се разкайва за случката.

„Александър потвърждава случилото се, разкайва се и се извинява за закъснението на полета. Органите на реда нямат претенции към Александър. 

Да, и на видеото, публикувано в социалните мрежи, се вижда. Благодаря на полицията за разбирането и съдействието. Александър отлетя за Москва, посрещнах го на летището. 

Всичко е наред.“, каза мениджърът на Емеляненко.

Явно за изцепките на Александър нямат дъно. Всеки път си казваме, че по-зле няма как да стане, но той продължава да копае още по-надолу. Нищо чудно, че вече дълги години Фьодор не иска да има нищо общо с него.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес