Зареждане

Александър Емеляненко подписа с URAL FIGHTING CHAMPIONSHIP

Александър Емеляненко подписа с URAL FIGHTING CHAMPIONSHIP
Публикувано на: Януари 26, 2024 в 13:00 ч
Популярният руски състезател по смесени бойни изкуства Александър Емеляненко обяви, че е подписал договор с ММА лигата URAL FIGHTING CHAMPIONSHIP. 

Нека напомним, че в последната си битка Александър се срещна с блогъра Евгений Ершов. Боят се разигра през май миналата година. Срещата им завърши с ранна победа за Емеляненко, който спечели със събмишън. В битката Емеляненко изглеждаше потресаващо и почти всички вярват, че боят беше уреден.

„Бил съм в този спорт от много години и много неща бяха срещу мен. Имал съм страхотни противници, но най-страшният противник за мен съм аз самият Паднах на дъното и се издигнах до звездите. Много хора ме критикуват, но първо се обуй и върви по пътя, по който аз съм вървял.

Трудните времена създават не само опасности, но и възможности. Много хора очакват да се подхлъзна и никога да не се върна на ринга. Аз съм воин, който е трябвало да премине през много, за да бъда там, където съм. Да бъда това, което съм. 

Ще спечеля най-важната битка, в която основният противник съм аз.“, каза Емеляненко.

Александър успешно завърши рехабилитационен курс в Ингушетия. Той е напълно възстановен от своята алкохолна зависимост и планира да се върне към битките. Според съобщения в медиите руснакът може да проведе следващата си битка със своя сънародник Вячеслав Дацик през февруари.

 В момента Александър е на 42 години.Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес