Зареждане

Александър Емеляненко: Не съм пил алкохол от 1 година

Александър Емеляненко: Не съм пил алкохол от 1 година
Публикувано на: Май 26, 2024 в 18:00 ч
Александър Емеляненко се похвали, че не е пие алкохол от 1 година.

Руската ММА звезда отиде на рехабилитация в Ингушетия през лятото на 2023 година. Той прекара там близо 8 месеца и по всичко личи, че това е дало резултат. Александър вече е трезвен и планира да продължи така, защото е разбрал, че алкохола го води в грешната посока.

Преди няколко месеца Емеляненко подписа договор с лигата Урал ФК. Те му уредиха реванш с Вячеслав Дацик, но за съжаление битката им пропадна. Сега Александър се готви за завръщане и споделя, че всички организации искат да се бие при тях.

Ето какво още сподели братът на Фьодор Емеляненко:

"За последно пих алкохол преди рехабилитация. Колко време мина ? Около година вероятно. Не съм отвратен от алкохола. Просто разбрах, осъзнах, че това ме притеснява, че е излишно, че не ми трябва, че много силно ме дърпа в грешната посока. Разбрах, че мога и без алкохол. 

И преди можех да се справя без него, но просто, нали знаете, животът беше такъв. Всички пият. И ти пиеш, и той пие. Всички пият. Но по някаква причина се обръщаше внимание само на Емеляненко. Само мен гледаха, че пия. 

Най-лесният начин е не да виждаш проблема в себе си, а да посочиш с пръст някого и да кажеш: „Вижте го какъв е“. Хората трябва да гледат себе си. Няма да остана без работа. По принцип всички организации искат да се бия за тях.", сподели Емеляненко.

Ще успее ли Александър да продължи да се въздържа от алкохол ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес