Зареждане

Александър Емеляненко едвам се държи на краката си от пиене

Александър Емеляненко едвам се държи на краката си от пиене
Публикувано на: Януари 20, 2023 в 00:00 ч
Проблемите на Александър Емеляненко с алкохола не са тайна за никого. 

Именно алкохола беше в основата на падението на Александър, който беше считан за голям талант. Последните запои едвам на убиха Емеляненко, който дори не можеше да ходи самостоятелно през 2022 година.

Тогава помощта на семейството и приятелите помогна. Емеляненко беше отведен в Екатеринбург, където под наблюдението на специалисти започна рехабилитация. И постепенно ветеранът отново стана почти като спортист.

Братът на "Последния император" се освежи на външен вид, започна да говори нормално и като цяло изглеждаше добре. Той промени имиджа си, активно се занимаваше с блогове и се върна в професионалния спорт.

Разбира се, нещата не вървяха добре за него в спорта. Емеляненко започна да губи от всички, включително блогъра Святослав Коваленко. Той беше толкова сигурен, че няма да се върне към пристрастяването, че на една от пресконференциите обеща да плати по 500 рубли на всеки, който го заснеме пиян.

В мрежата се появи видео, където Емеляненко, който е в странно състояние, не е допуснат в търговския център. За съжаление, според наличната информация, боецът е бил наистина много пиян.

Ако Александър продължава така, то нищо добро не го чака.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес