Зареждане

Александър Емеляненко едвам ходи след побоя от Исмаилов

Александър Емеляненко едвам ходи след побоя от Исмаилов
Публикувано на: Юли 27, 2020 в 05:00 ч
Александър Емеляненко инкасира една от най-тежките загуби в своята кариера. Това се случи миналата седмица в Русия на ACA 107, където премери сили с Магомед Исмаилов. 38-годишния бивш затворник не получи шанс да се изяви, защото Исмаилов направо го разпиля. Магомед, който е боец от средна категория влезе в боя с 22 килограма по-лек от Емелянеко, но въпреки това доминира.

Той успяваше да свали Емеляненко на земята, където го наказваше с граунд енд паунд и му отвори аркади, от които течеше доста кръв. Всичко можеше да приключи още в края на първия рунд, след като Магомед засипа Емеляненко с удари, но сирената го спаси. В крайна сметка това просто забави неизбежното и Исмаилов победи с техничеки нокаут в края на битката.  

Александър беше закаран в болница, където стана ясно, че има счупен нос. Папараци заснеха видео от летището в Сочи, на което се вижда как Емеляненко едвам ходи, а негови приятели му помагат да стигне до самолета. Загубата определено беше тежка, но Александър отказва да признае, че е бил победен. Това няма значение, защото неговата статистика вече става 28-8-1 в ММА. Ето го видеото:



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес