Зареждане

Алекса Грасо преди битката с Шевченко този уикенд: Предизвикателството е голямо

Алекса Грасо преди битката с Шевченко този уикенд: Предизвикателството е голямо
Публикувано на: Септември 13, 2023 в 00:00 ч
Опитвайки се да постигне втора поредна победа в кариерата си срещу бившата кралица на мухата Валентина Шевченко този уикенд в Noche UFC, Алекса Грасо признава, че ще се окаже "голямо предизвикателство" да победи отново киргизстанката.

Грасо, настояща неоспорима шампионка в категория муха, ще бъде водеща на Noche UFC този уикенд в Лас Вегас, Невада - ще се опита да защити успешно короната си при първия си опит в незабавен реванш за титлата с Шевченко.

Постигайки огромна победа над доминантния носител на златото през март в UFC 285 в подглавното събитие, мексиканският фаворит Грасо победи Шевченко със събмишън в четвъртия рунд.

Подготвяйки се за предизвикателна атака този уикенд в "Града на греха", основната състезателка на Lobo Gym, Грасо призна, че я очаква сериозна задача срещу Шевченко.

"Нейната кариера е страхотна", каза Алекса Грасо. "Това ме мотивира още повече и ме кара да тренирам изключително усилено, защото знам, че тя прави същото. Знам, че и двете внасяме изцяло нови неща в играта. Идваме по-силни, по-бързи и по-агресивни, отколкото в първия двубой. Обичам предизвикателствата, а това е голямо предизвикателство."

Шевченко обясни как очаква усещане, подобно на възкресение, в реванша си за титлата с Грасо този уикенд в Noche UFC и както обикновено според нея, ще влезе в сблъсъка с мексиканката с намерението да я "унищожи" окончателно.

При загубата от Грасо през март доминиращата Шевченко претърпя първото си поражение в битка за титлата от зашеметяващите девет участия, след като се радваше на впечатляваща безспорна серия от единадесет победи след преместването си от категория петел.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес