Зареждане

Алекс Волкановски иска реванш с Илия Топурия тази година

Алекс Волкановски иска реванш с Илия Топурия тази година
Публикувано на: Февруари 29, 2024 в 16:00 ч
Треньорът на Александър Волкановски, Юджийн Бареман, предостави актуална информация за здравословното състояние на австралиеца след поражението му с нокаут от Илия Топурия. Както той разкри, симптомите са по-леки, отколкото след хай кика от Ислам Махачев.

В главното събитие на UFC 298, дългогодишният доминатор в категория перо Волкановски падна от младия претендент Топурия. "Volk" беше нокаутиран във втора поредна битка. През октомври на UFC 294 той беше нокаутиран от Ислам Махачев след хай кик.

Волкановски призова за незабавен реванш с Топурия, което някои хора бурно аплодират, а други съветват да не го прави от опасения за здравето на ветерана. Треньорът Юджийн Бареман подчерта, че въпреки че боецът му има нужда от почивка, здравето му не е толкова зле:

"Що се отнася до симптомите, няма симптоми за разлика от предишния нокаут. Има тонове променливи с нокаутите, може да страдате от множество симптоми. Не знам научните подробности и няма да се опитвам да ги разбера сега.

Но той изглежда по-малко засегнат от това сътресение от последното. Не можех да си обясня защо. Определено има нужда от почивка. Главата на Волкановски трябва да си почине. 

Той трябва да бъде разумен, но в същото време ще бъде много нетърпелив за реванш тази година.", сподели Бареман.

Каква е вашата прогноза за реванша ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес