Зареждане

Алекс Перейра: Страх ме беше от Шон Стрикланд

Алекс Перейра: Страх ме беше от Шон Стрикланд
Публикувано на: Ноември 28, 2022 в 00:00 ч
Алекс Перейра е страховит боец, който всява страх в много съперници.

Настоящият шампион на UFC в средна категория е сред най-големите нокаутьори в спорта. Той има богат опит в кикбокса, където записа 33 победи и 7 загуби. В 21 от тези победи Перейра спечели с нокаут. В ММА той няма голям опит, но въпреки това спечели златото.

На 12-ти ноември Алекс нокаутира Израел Адесаня и го свали от трона. Перейра стана шампион, въпреки че има само 8 битки в клетката. Трудно е да повярваме, че има боец, който може да всее страх в Перейра.

В интервю за So Papos MMА Алекс разкри, че Шон Стрикланд е всял страх в него.

„Стрикланд има 25 битки, справя се добре в UFC. Tой е №4 в средна категория. Шон е опасен и опитен. Уплаших се, но когато го чух да говори, се отпуснах малко. Той е добър и опитен боец, но каза някои неща, които нямаха смисъл. 

Няколко месеца след насрочването на двубоя имах страх, но беше под контрол. Но ще ти кажа кога се страхувах най-много. След всичките му думи и преди претеглянето всичко беше наред. 

Когато влезе в октагона и започна да ме гледа, никога преди не ме беше гледал така. Тогава се уплаших. Той е различен човек в октагона, различен от обичайната си личност. Помислих си: "Този тип иска да ме убие." 

Но в крайна сметка е добре, че влезе в октагона така, защото това ме събуди. Осъзнах опасността, знаех, че не мога да греша. Казах, по дяволите, тук той е различен, трябва да внимаваш с този човек. 

Постъпих по-умно и успях да го нокаутирам.“, каза Перейра в интервю за So Papos MMA.

Перейра победи Стрикланд с нокаут на UFC 276, което се проведе в Лас Вегас на 2 юли 2022 година. 






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес