Зареждане

Алекс Перейра смята да погне Магомед Анкалаев след UFC 303

Алекс Перейра смята да погне Магомед Анкалаев след UFC 303
Публикувано на: Юни 24, 2024 в 19:02 ч
Шампионът на UFC в лека тежка категория Алекс Перейра потвърди интереса си към бъдещ двубой с Магомед Анкалаев.

Както е известно, Алекс Перейра ще защитава титлата си на UFC в полутежка категория срещу Иржи Прохазка на UFC 303. Той ще направи това в кратки срокове, демонстрирайки защо е такъв любимец на феновете в света на смесените бойни изкуства. Той залага всичко на карта заради феновете и ако си тръгне с победа, това ще бъде огромно признание, което ще допълни всичко, което вече е постигнал.

Разбира се, има и други бойци в категорията. Един от тях е Магомед Анкалаев, който неведнъж е доказвал защо вярва, че заслужава да се пребори за пояса. Досега обаче не е успял да стигне до там, като в единствения си двубой за титлата в края на 2022 г. направи равенство с Ян Блахович.

Перейра даде да се разбере, че е жаден да се докаже срещу Анкалаев.


Перейра иска Анкалаев

"Магомед Анкалаев е човек, срещу когото бих искал да се тествам. Много хора говорят за този мач и казват, че той ще ме заключи много бързо. Бих искал да затворя устата на много от тези хора и да покажа и много от играта си на земя. Няма да е лесна битка, но ще е много интересна."

"Poatan" продължи да обсъжда бившия си съперник Израел Адесаня, като феновете искат да видят трети двубой за двамата в ММА.

"Не, не бих се върнал в средна категория, за да се изправя срещу Израел Адесаня. Дори не мисля, че вече мога да се справя със свалянето на килограми, а освен това се чувствам супер мотивиран в полутежка категория. Ако се водят разговори за друг мач с него, той ще трябва да е в полутежка категория."

Искате ли да видите мача на Алекс Перейра срещу Магомед Анкалаев?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес