Зареждане

Алекс Перейра предизвика Адесаня за трилогия

Алекс Перейра предизвика Адесаня за трилогия
Публикувано на: Май 5, 2023 в 00:00 ч
Бразилският ММА боец, бивш шампион на UFC в средна категория Алекс Перейра предложи на действащия носител на титлата Израел Адесаня трета битка.

Първата битка на Перейра с Адесаня се състоя през ноември миналата година и завърши с победа на бразилеца с технически нокаут. През април тази година Перейра загуби от Адесаня с нокаут и така се раздели с титлата си в средна категория.

Веднага се заговори за трилогия помежду им, но Перейра изненадващо обяви, че се качва в горната категория. В последните няколко дни двамата не спират да си разменят обиди и закани в социалните мрежи.

Перейра припомня на Адесаня, че го води с 3 на 1 в 4-те им битки. Адесаня от своя страна вярва, че нокаутът, който отбеляза над Перейра означава повече от 3-те му победи. Алекс смята, че е по-добър кикбоксьор и сега иска да видят кой е по-добър в ММА.

„В кикбокса е невъзможно да станеш по-добър от мен. В ММА сме 1-1. Бъди честен с феновете си и нека покажем на света кой от нас е най-добрият в смесените бойни изкуства.“, написа Перейра на страницата си в социалните мрежи.

Трилогия просто трябва да има. Съгласни ли сте ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес