Зареждане

Алекс Перейра: Нокаутирах Адесаня със скъсани връзки в ръката

Алекс Перейра: Нокаутирах Адесаня със скъсани връзки в ръката
Публикувано на: Ноември 27, 2022 в 00:00 ч
Алекс Перейра e бил контузен в битката с Израел Адесаня.

Двамата бойци се биха по-рано този месец в главната битка на UFC 281 в Ню Йорк. Адесаня печелеше битката по точки, но в последния рунд беше нокаутиран. Алекс разкри, че влязъл в битката със скъсани връзки на дясната ръка. Това му попречило да тренира добре в лагера за трилогията. 

Въпреки всичко Алекс победи Адесаня и в ММА. Така той е единственият боец, който нокаутира Адесаня в кикбокса и в ММА. Адесаня не спира да говори за реванш и да се заканва на Перейра. Алекс е готов за всички, но би предпочел да има четвърта битка със своя враг.

„Не тренирах много добре за тази битка. Можех да бъда по-добър. Но аз победих, станах шампион. Много хора говорят глупости и не знаят какво се случва. Скъсах връзки в ръката. Мисля, че мога да се завърна по-добър за следващата битка. 

За мен няма значение дали ще бъде той или друг. Ако бях на негово място, щях да изчакам малко, но той го иска. Израел беше шампион. Ако той наистина иска това, той заслужава този реванш. 

Беше добра битка. Удари ме, вярва, че може да ме победи. За мен няма значение, ще се бия. Ако има двама души, Адесаня и някой друг, и те питат кого искам, аз ще кажа, че искам Адесаня.“, каза Перейра за ESPN.

Ето и видео, в което Перейра показа, че е тренирал почти всички удари, които вкара на Адесаня:






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес