Зареждане

Алекс Перейра: Не търся нокаута, а победата

Алекс Перейра: Не търся нокаута, а победата
Публикувано на: Май 30, 2022 в 13:00 ч
Алекс Перейра отбеляза няколко зашеметяващи нокаута по време на кариерата си в бойни спортове.

Бившият двоен шампион на GLORY влезе силно в UFC и вече има 2 победи в организацията. Перейра дебютира с нокаут над Михайлидис в края на 2021 година. През март тази година Алекс доминира над Бруно Силва и спечели с решение.

Перейра е единственият боец, който има 2 победи над Израел Адесаня, като 1 е с нокаут. "Poatan" мечтае за трилогия, но не в кикбокса, а в UFC. Алекс ще се приближи до титлата при победа след месец.

Бразилската звезда се завръща на UFC 276, което ще се проведе на 2-ри юли в Невада. Негов съперник ще бъде Шон Стрикланд. Перейра споделя, че няма да търси нокаута, а победата дори и да е с решение.

"Честно казано, не мисля за нокаут. Ако това е битка, която завършва с решение, но победата ми е чиста, то аз бих предпочел това. Искам да почувствам битката.

Точно като битката Бруно Сантос. Три рунда, война, той се опитва да ме свали, а аз се защитавам. Ако ме свалят, ще се изправя отново и може би ще сваля и него.

Той е опасен човек, много корав. Но с моя стил на битка, мисля, че това е страхотна битка за мен. Той идва с желание да разменя удари, разбирате ли? Стрикланд иска да спечели. 

Това ме мотивира много. Мисля, че моята техника може да е по-добра от неговата", сподели Перейра в подкаста на MMA Fighting.

Ще успее ли Перейра да стигне до златото в UFC ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес