Зареждане

Алекс Перейра: Не съм виновен, че Анкалаев е скучен и никой не го гледа

Алекс Перейра: Не съм виновен, че Анкалаев е скучен и никой не го гледа
Публикувано на: Септември 30, 2024 в 18:00 ч
Настоящият шампион на UFC в полутежка категория (до 93 кг), бразилецът Алекс Перейра, смята, че Магомед Анкалаев сам е виновен за това, че промоцията не му организира битка за титлата.

"Poatan" се завръща този уикенд, за да брани титлата си срещу Халил Раунтри. Двамата оглавяват събитието UFC 307, което ще се проведе в Юта. Всички очакваха Перейра да се бие с Анкалаев, но Дейна Уайт имаше други планове. Той даде на Анкалаев битка с Александър Ракич в края на октомври в Абу Даби на UFC 308.

Седмица по-късно беше обявена и битката за титлата на Перейра. Фенове, бойци и анализатори не бяха доволни, че Раунтри изпревари Анкалаев, въпреки че не е в топ 5 на дивизията. Алекс твърди, че вината е на Анкалаев, защото е скучен и никой не иска да го гледа.

„Нека Али Абделазис говори с Дейна Уайт по темата с Анкалаев и битката помежду ни. Но той не иска да организира тази битка. Проблемът не е в мен. Али твърди, че е шега ситуацията с Анкалаев. Значи той иска да каже, че UFC, Дейна и мачмейкърите са шега ? Клоуни ли са ?

Те трябва да разрешат този проблем с UFC. Но, честно казано, не съм виновен, че Анкалаев има скучен стил, който никой не иска да гледа. Момчетата не са готови да му дадат шанс титлата, въпреки че и двамата имаме желание да се бием помежду си.“, каза Перейра, цитиран от Sherdog.

Страхува ли се Перейра от дагестанеца ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес