Зареждане

Алекс Перейра дебютира в UFC на UFC 268

Алекс Перейра дебютира в UFC на UFC 268
Публикувано на: Септември 4, 2021 в 02:00 ч
Двойният шампион на GLORY Алекс Перейра се разбра с UFC и е подписал договор с тях. Палачът на Израел Адесаня ще направи своя дебют на UFC 268, което ще се проведе в началото на ноември. Негов съперник в средна категория ще бъде Андреас Михаилидис.

Само след броени часове Перейра ще направи последната си битка в GLORY. Той ще брани титлата си в полутежка категория срещу Артьом Вахитов. "Po Atan" иска да се фокусира върху кариера в ММА и за сега ще приключи с кикбокса.

Перейра е с рекорд 33-6 на ринга и в серия от 9 поредни победи. Той печели 21 от срещите си с нокаут. През 2016 година той би Израел Адесаня с решение, а година по-късно във втората битка го нокаутира.

Алекс е единственият боец, който печели с нокаут срещу Адесаня. Той има няколко битки в ММА и е с рекорд 3-1 в клетката. Бразилеца печели 3-те си битки с нокаут и в края на 2020 година нокаутира Пауъл в първия рунд под банера на LFA.

Михаилидис от своя страна е с рекорд 13-4 в ММА и идва след победа над Булар. Андрей печели 4 от последните си 5 битки в клетката. Той приключва 11 от срещите си и 4-те му загуби са с нокаут.

Ще успее ли Перейра да дебютира с победа в UFC ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес