Зареждане

Алджамейн Стърлинг: Щях да бия Пьотр Ян и без дисквалификация

Алджамейн Стърлинг: Щях да бия Пьотр Ян и без дисквалификация
Публикувано на: Септември 4, 2021 в 04:00 ч
Шампиона в категория петел Алджамейн Стърлинг вярва, че щял да победи Пьотр Ян в първата им битка. Двамата се биха през март тази година и Ян доминираше категорично. Стърлинг не показа нищо добро в битката им нито в стойка, нито на земята.

В края на 4-тия рунд Стърлинг получи непозволен удар с коляно от Ян и реши да не продължи. Така той си спечели титлата чрез дисквалификация и избегна сигурна загуба с решение. От UFC им уредиха втори дуел и двамата ще мерят сили за златото в края на октомври в Абу Даби.

В последните месеци видяхме много закани и обиди от двете страни. Битката им се чака с голям интерес от феновете и всеки от двамата вярва, че може да спечели. Ето какво сподели Стърлинг за Ян пред медиите в САЩ:

Вероятно щях да спечеля срещу Ян в първия двубой, дори и да не беше дисквалифициран. Но това би било много скучна победа. Преди си мислех, че ако мога да спечеля три рунда, ще спечеля битката.

Аз наистина вярвам, че съм по-добър от Пьотр Ян. Не казвам, че той не е добър и не заслужава да бъде на тази позиция. Той е корав пич. Аз обаче не се представих добре, а той даде най-доброто от себе си. 

Ако аз вярвам, че той ще ми срита задника, то това би било проблем. Моето лично мнение е, че аз ще го бия в 7-8 или 9 от 10 битки. 

Това момче не спира да говори, че ще се оттегля от битката ни, а той беше този, който се оттегли. Къде е логиката ? 

По всичко личи, че Ян иска да се оттегли от срещата ни поради някакви странни причини. Пьотр, оттегли се. 

Кой ще спечели втората битка ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес