Зареждане

Алджамейн Стърлинг планира кариера в киното

Алджамейн Стърлинг планира кариера в киното
Публикувано на: Октомври 26, 2021 в 02:00 ч
Шампиона в категория петел на UFC Алджамейн Стърлинг планира да влезе в киното. 32-годишния американец търпи много критики, защото през март тази година преигра в битката с Пьотр Ян. "Funk Master" губеше от Ян, който му вкара непозволен удар с коляно в главата.

Алджамейн започна да се превива и отказа да продължи битката, с което спечели титлата след дисквалификация на Ян. Двамата трябваше да направят реванш този уикенд, но Стърлинг се оттегли. Той се оперира преди няколко месеца от контузия, която го мъчи в последните 10 години.

След боя с Ян, Стърлинг сподели, че не се чувства шампион, но часове по-късно вдигаше наздравици и позираше с титлата. В една от последните си изяви за медиите в САЩ Стърлинг сподели, че участвал във филм и планира да продължи да се снима:

Развълнуван съм. Това беше първият ми филм, в който имах реални реплики. Мисля, че е нещо, за което да се настроя след ММА, когато реша да се оттегля. Наслаждавам му се и се забавлявам. 

За моята роля не бих казал, че беше толкова трудна, колкото бихте си помислили. Това е така, защото може би беше само няколко реплики. Не трябваше да прекалявам. Опитвам се да го изиграя възможно най-естествено за определените сцени, в които взех участие. 

Мисля, че ми беше лесно да играя такава роля, вместо да съм главен герой. В крайна сметка бих искал да вляза в онези по-предизвикателни роли, където правиш повече изражения на лицето, маниерите на тялото и подобни неща.

Ще се справи ли Стърлинг в киното ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес