Зареждане

Алджамейн Стърлинг: Аз доминирах най-много от всички на UFC 300

Алджамейн Стърлинг: Аз доминирах най-много от всички на UFC 300
Публикувано на: Април 21, 2024 в 02:00 ч
Никой не беше толкова доминиращ, колкото беше Алджамейн Стърлинг на UFC 300 в Лас Вегас. Той обаче не спечели бонуса за най-добро представяне на вечерта. След турнира UFC 300, вниманието на всички бойни фенове се насочва към Макс Холоуей и Иржи Прохазка, двамата носители бонус за най-доброто представяне за вечерта.

Но има още един човек, който твърди, че е несправедливо пренебрегван. Стърлинг беше шампион в категория петел, преди да бъде нокаутиран от Шон О'Мали. Стърлинг не поиска реванш, въпреки че можеше да го получи. Той реши да не убива повече тялото си с прекалено много сваляне на килограми и се премести в категория перо.

В новата си категория Стърлинг победи Калвин Кейтър с решение на съдиите. Той не се представи атрактивно, но доминира и победи. Сега той поддържа мнението, че представянето му е било най-доминиращото в цялата карта и че е трябвало да грабне бонуса от 300 хиляди долара.

„Думата пърформанс може да се разбира всякак, но под нея си представям доминация. Битката ми с Калвин Кейтър може и да не беше най-привлекателната, но определено беше най-доминиращото представяне в цялата карта. Начинът, по който контролирах този мач от началото до края, само няколко души в света могат да го направят.

Нямаше по-доминиращо представяне на картата на UFC 300 от това, което показах срещу Кейтър. Изправих се срещу противник, който записва 5 значими удара в минута. Елиминирах тази опасност до около 0,5. Жалко е, че никой няма да го оцени, защото това, което изпълних онази вечер, беше завършен шедьовър.“, похвали се Стърлинг

Съгласни ли сте ?Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес