Зареждане

Алджамейн Стърлинг: Аз доминирах най-много от всички на UFC 300

Алджамейн Стърлинг: Аз доминирах най-много от всички на UFC 300
Публикувано на: Април 21, 2024 в 02:00 ч
Никой не беше толкова доминиращ, колкото беше Алджамейн Стърлинг на UFC 300 в Лас Вегас. Той обаче не спечели бонуса за най-добро представяне на вечерта. След турнира UFC 300, вниманието на всички бойни фенове се насочва към Макс Холоуей и Иржи Прохазка, двамата носители бонус за най-доброто представяне за вечерта.

Но има още един човек, който твърди, че е несправедливо пренебрегван. Стърлинг беше шампион в категория петел, преди да бъде нокаутиран от Шон О'Мали. Стърлинг не поиска реванш, въпреки че можеше да го получи. Той реши да не убива повече тялото си с прекалено много сваляне на килограми и се премести в категория перо.

В новата си категория Стърлинг победи Калвин Кейтър с решение на съдиите. Той не се представи атрактивно, но доминира и победи. Сега той поддържа мнението, че представянето му е било най-доминиращото в цялата карта и че е трябвало да грабне бонуса от 300 хиляди долара.

„Думата пърформанс може да се разбира всякак, но под нея си представям доминация. Битката ми с Калвин Кейтър може и да не беше най-привлекателната, но определено беше най-доминиращото представяне в цялата карта. Начинът, по който контролирах този мач от началото до края, само няколко души в света могат да го направят.

Нямаше по-доминиращо представяне на картата на UFC 300 от това, което показах срещу Кейтър. Изправих се срещу противник, който записва 5 значими удара в минута. Елиминирах тази опасност до около 0,5. Жалко е, че никой няма да го оцени, защото това, което изпълних онази вечер, беше завършен шедьовър.“, похвали се Стърлинг

Съгласни ли сте ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес