Зареждане

Aldo отрича извинения, ще смачка Holloway в реванш

Aldo отрича извинения, ще смачка Holloway в реванш
Публикувано на: Ноември 22, 2017 в 09:37 ч
 
 Jose Aldo ще се бие срещу Max Holloway в главната среща за UFC 218. Това ще бъде реванш след мача им в UFC 212, когато Max отне титлата на своя опонент. След срещата треньорът на Aldo сподели, че той не ритал достатъчно, тъй като имал проблеми с краката. Holloway коментира:
 
"Да кажеш нещо такова ми се струва малко страхливо. Никога не съм омаловажавал нечия победа по този начин. Да се надяваме, този път няма да има такива проблеми и ще рита повече. Не смятам, че проблемът е в краката, та той беше зверски изморен още във втория рунд."
 
Aldo побърза да даде отговор на всички извинения по негов адрес:
 
"Не мисля, че говорим за страх. Винаги, когато съм в клетката, давам най-доброто от себе си. Holloway е уникален боец и си заслужи победата. Няма извинения. Треньорът ми каза това, защото го видя на тренировките, но в клетката виждате най-доброто от мен. Няма извинения, Holloway заслужи победата."
 
"В перфектно състояние съм, винаги имам някакви малки наранявания, но нищо, което да ме спре да удрям, ритам и да правя каквото и да било друго."
 
"Ще го победя в реванша. Винаги съм смятал, че атаката е най-добрата защита, но този път се възпирах, когато не трябваше. Повече няма да го правя. Искам да вляза в клетката и да бъда себе си, такъв, какъвто винаги съм бил."
 
Относно загубата, Aldo твърди, че вече я е преглътнал и това, което го мотивира, е възвръщането на титлата.
 
"Ако се биеш всеки ден, все някога ще загубиш. Не е голям проблем. Поясът обаче вече не е при мен и съм тренирам здраво, за да си го върна."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес