Зареждане

Alberto Del Rio: Президента на Мексико ще присъства на битката с Tito Ortiz

Alberto Del Rio: Президента на Мексико ще присъства на битката с Tito Ortiz
Публикувано на: Октомври 12, 2019 в 10:12 ч
Бившата звезда на WWE Alberto Del Rio се е уредил за предстоящата си битка с Tito Ortiz, която ще се проведе през декември в Тексас. "El Patron" ще бъде уважен от президента на Мексико Andrés Manuel López Obrador, който ще бъде в залата и ще гледа на живо. Преди няколко дни Ortiz официално покани Доналд Тръмп да присъства в залата и да гледа битката им.

Не е ясно дали Тръмп ще уважи битката между ветераните, но Del Rio е получил зелена светлина от Obrador и той ще гледа неговите изяви в Тексас. Ето какво още сподели Alberno пред камерата на TMZ за своята предстояща битка, която ще бъде първа за него в ММА от 9 години:


Чувствам се фантастично. Обявихме битката с Ortiz, която ще се проведе през декември в Тексас. Чувствам се много добре и повечето хора на моята възраст казват, че се чувстват по-добре отвсякога, но това не е вярно. Няма как да се чувстваш като на 20 години, но за човек на 40 години се чувствам фантастично. 

Да, той покани Тръмп на битката, но Доналд няма да дойде. Аз от своя страна поканих президента Obrador и той ще дойде да гледа битката. Да, президента ще ме гледа. Аз съм роден в Мексико, но Америка ме създаде.


Del Rio е с рекорд 9-5 в ММА и 7 от неговите победи са със събмишън. В своята последна битка той загуби с нокаут от Yamamoto Hanshi през 2010 година.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес