Зареждане

Tito Ortiz покани Доналд Тръмп на битката с Alberto Del Rio

Tito Ortiz покани Доналд Тръмп на битката с Alberto Del Rio
Публикувано на: Октомври 10, 2019 в 00:00 ч
Tito Ortiz подкрепя президентът на САЩ Доналд Тръмп и го покани да гледа неговата битка с Alberto Del Rio, която ще се проведе на 7-ми декември в Тексас. Честа практика стана бойците да занимават президентите на своите държави с изявите си в клетката. През август видяхме как синовете на Тръмп бяха в залата, за да подкрепят Colby Covington в битката му срещу Robbie Lawler.

Сега бившия шампион на UFC иска да копира това и в интервю за TMZ реши да покани президента и неговото семейство да го гледат срещу Alberto през декември. Ortiz сподели, че подкрепя Тръмп и гарантира нокаут в битката:


Да, двамата с Доналд Тръмп-младши сме приятели. Срещнах се с тях през 2002 година, когато Ерик беше на 14 години. Дадох му автограф и тениска и те винаги са ми били фенове. През 2008 година двамата гледаха моята битка срещу Lyoto Machida. Аз подкрепям нашия президент. 

Да, ние поддържаме връзка по телефона с тях. Не държа връзка с президента, защото той е зает. Ще поканя президента да дойде на битката ми. Доналд Тръмп, моля те да дойдеш и да гледаш битката ми. Ерик и Доналд-младши също са поканени и този път гарантирам нокаут. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес