Зареждане

Алберт Дураев: Адесаня постъпи ужасно с Коста след битката им

Алберт Дураев: Адесаня постъпи ужасно с Коста след битката им
Публикувано на: Януари 15, 2023 в 00:00 ч
Руският боец на UFC Алберт Дураев каза, че е Израел Адесаня е постъпил ужасно с Пауло Коста след битката им.

Адесаня се изправи срещу Коста през септември 2020 година в Абу Даби. Двамата имаха дълга вражда, която стигна до октагона. Пауло говореше много, но беше трагичен в битката. Израел го нокаутира във втория рунд, а след края на битката си позволи неприличен жест, наподобяващ полов акт.

Коста беше с гръб към Адесаня и нямаше понятие какво му причиниха. Тази случка роди много мемета и подигравки по адрес на бразилеца. Дураев, който е родом от Грозни, Чечня смята, че Адесаня щял да си изпати, ако направи това с някой нормален боец.

„Не харесвам Израел Адесаня. Аз не харесвам и Пауло Коста. Адесаня направи този жест след тяхната битка. Къде на друго място може да видите нещо такова ? Аз съм в Америка вече повече от 1 година. 

Гледам битки от 10-15 години, но не съм виждал нещо подобно. За първи път го видях. Това е нещо ужасно. Пажи Боже да направи такава маневра с някой нормален човек. 

Явно за Коста това е нещо нормално. Но има хора, които.......Дори не искам да говоря пред камерата по темата.“, цитираха Дураев от Sport24.

Вие какво мислите за постъпката на Адесаня ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес