Зареждане

Алберт Дураев: Адесаня постъпи ужасно с Коста след битката им

Алберт Дураев: Адесаня постъпи ужасно с Коста след битката им
Публикувано на: Януари 15, 2023 в 00:00 ч
Руският боец на UFC Алберт Дураев каза, че е Израел Адесаня е постъпил ужасно с Пауло Коста след битката им.

Адесаня се изправи срещу Коста през септември 2020 година в Абу Даби. Двамата имаха дълга вражда, която стигна до октагона. Пауло говореше много, но беше трагичен в битката. Израел го нокаутира във втория рунд, а след края на битката си позволи неприличен жест, наподобяващ полов акт.

Коста беше с гръб към Адесаня и нямаше понятие какво му причиниха. Тази случка роди много мемета и подигравки по адрес на бразилеца. Дураев, който е родом от Грозни, Чечня смята, че Адесаня щял да си изпати, ако направи това с някой нормален боец.

„Не харесвам Израел Адесаня. Аз не харесвам и Пауло Коста. Адесаня направи този жест след тяхната битка. Къде на друго място може да видите нещо такова ? Аз съм в Америка вече повече от 1 година. 

Гледам битки от 10-15 години, но не съм виждал нещо подобно. За първи път го видях. Това е нещо ужасно. Пажи Боже да направи такава маневра с някой нормален човек. 

Явно за Коста това е нещо нормално. Но има хора, които.......Дори не искам да говоря пред камерата по темата.“, цитираха Дураев от Sport24.

Вие какво мислите за постъпката на Адесаня ?0 споделяния
  Сподели

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес