Зареждане

Ал Якуинта: Хабиб ще победи Гейджи

Ал Якуинта: Хабиб ще победи Гейджи
Публикувано на: Юни 2, 2020 в 05:00 ч
Бившият претендент за титла в лека категория Ал Якуинта вярва, че Хабиб Нурмагомедов ще се справи с Джъстин Гейджи. Миналия месец Гейджи успя да победи Тони Фъргюсън и спечели временния пояс, с което си гарантира обединителен мач с непобедения безспорен шампион. Очаква се двамата да се бият през есента, за да излъчат един шампион в лека категория.

Якуинта е споделял клетката с Нурмагомедов през 2018 година и буквално прие боя с няколко часа предизвестие. Тогава Ал се представи достойно, но загуби с единодушно решение. Якуинта трябваше да проведе и бой с Гейджи, но се оттегли от битката им преди години. Той добре знае какво е да си в клетката с Хабиб и в интервю с Хелън Ий сподели, че Нурмагомедов ще се справи с Гейджи:


Да, определено бях изненадан от това, което се случи в боя между Фъргюсън и Гейджи. Не съм очаквал нещата да станат по този начин. Гейджи определено изглеждаше впечатляващо, а Тони не изглеждаше като миналата си версия. Това беше доказателство за работата, която Гейджи върши в последно време. Мисля, че битката между Хабиб и Гейджи ще бъде много вълнуваща. 

По принцип никой не успява да държи Гейджи на земята, но Хабиб държи всички негови опоненти на земята. В стойка Гейджи е страшен, а Хабиб винаги е страшен на земята. Интересна среща, за която нямам търпение. В тази битка ще се придържам към Хабиб, който побеждава всички по един и същи начин. Виждам нова победа за него. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес