Зареждане

Ал Якуинта: Хабиб има уникален стил и ще победи Фъргюсън

Ал Якуинта: Хабиб има уникален стил и ще победи Фъргюсън
Публикувано на: Април 14, 2020 в 05:00 ч
Бившият претендент за титлата в лека категория Ал Якуинта получи златен шанс през 2018 година. Якуинта влезе като смяна в битка за титлата в лека категория с Хабиб Нурмагомедов, който трябваше да се бие срещу Тони Фъргюсън, но битката пропадна. Хабиб и Ал изкараха 25 минути в октагона и Нурмагомедов доминира, което му донесе победа с решение и титлата в категорията.

"The Eagle" трябваше да брани пояса срещу Фъргюсън след няколко дни, но той се оттегли, а след това и цялото събитие пропадна. Срещата между тях пропада цели 5 пъти, като в 3 от тях Хабиб е в основата на разваления двубой. Якуинта познава много добре Хабиб и е изпитвал силата му на гърба си. Ал вярва, че дагестанеца притежава уникален стил и ще победи Тони, ако се бият:


Ако трябваше да залагам парите си, то със сигурност щях да заложа на Хабиб. Тони от своя страна е дивак, който е в серия от 12 поредни победи. Той е много откачен, див и има кардиото, както и лакти и другите неща. От това, което съм виждал в миналото мисля, че Хабиб няма да се затрудни да го събори. Хабиб е много добър в това да контролира опонентите си на земята. Не знам дали Тони може да се противопостави на този контрол. 

Не искаш да си срещу клетката, искаш да си в средата. Мисля, че Тони просто тръгва напред. Мисля, че това може да е нещо, за което да се помисли, но Хабиб е просто толкова добър. Борбата му е страхотна, но срещу клетката и не мисля, че някой може да го спира. Има няколко трикове и неща, които са много уникални в неговия стил и мисля, че Хабиб ги използва много добре. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес