Зареждане

Al Iaquinta: Ще се бия с Dan Hooker, но никой не ми е предлагал битката

Al Iaquinta: Ще се бия с Dan Hooker, но никой не ми е предлагал битката
Публикувано на: Август 2, 2019 в 08:09 ч
Преди няколко дни Dan Hooker атакува в социалните мрежи Al Iaquinta и сподели, че той бяга от него и не иска двамата да се бият. Hooker сподели, че бил уведомен от UFC, че Iaquinta не искал битката и така Dan се насочи към Alexander Hernandez. Iaquinta има какво да каже по въпроса и веднага опроверга информацията, която е получил Hooker. Аl твърди, че е готов да се изправи срещу него в Австралия през октомври на UFC 243, но никой не му е предлагал такава среща:


Такава битка не ми е предлагана. Аз бях този, който я предложи на Hooker. Аз бях този, който я предложи на UFC, а след това Dan започна да говори тези безмислици в социалните мрежи. Хорaта в UFC смятаха, че искам да се бия с друг, но аз обичам Австралия. Той се представи добре срещу Vick и го нокаутира, което ме кара да искам тази битка. Hooker изглеждаше добре и е кораво момче. 

Мисля, че той е по-добър и не отговаря на мястото си в ранглистата. Dan е корав и битката ще бъде в Австралия. Мисля, че това ще бъде страхотна битка. Аз съм този, който чака обаждане, а той е този, който твърди, че бягам от него, но всъщност никой не ми е предлагал. Аз му предложил да се бием и не съм отказвал. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес