Зареждане

Al Iaquinta: Conor McGregor няма как да тренира сърцето си за реванш с Khabib

Al Iaquinta: Conor McGregor няма как да тренира сърцето си за реванш с Khabib
Публикувано на: Октомври 23, 2018 в 11:27 ч
Conor McGregor претърпя голяма загуба преди 20 дни на UFC 229. Той се завърна в клетката след 2 години отсъствие и беше събмитнат от Khabib Nurmagomedov и дори беше изпратен в нокдаун за първи път в кариерата си. Conor веднага пожела реванш с Khabib, но Al Iaquinta не е уверен, че Conor може да победи, защото няма сърце, а то не може да се тренира:

Той се би добри и определено има умения. Реванша обаче е нещо, което той няма как да спечели. Той може да тренира хиляди неща, като защита от събаряне, но това, което не можеш да тренираш е сърцето, което ти трябва, когато нещата станах трудни. Когато нещата загрубеят и ти започнеш да чувстваш, че може да умреш, то сърцето може да те измъкне, а не рефера. Дори и да трениран 6 месеца, година или 3 години, ще си е същото, защото сърцето не можеш да тренираш.

Неговите съотборници няма да му помогнат и дори неговте пари няма да му купят сърце. Той може да говори каквото си поиска, че съм бил продавал имоти и че не съм бил в топ 10, но в края на краищата аз съм по-корав от него.

Съгласни ли сте с Al Iaquina ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес