Зареждане

Адвокатът на Кейн Веласкес обещава изненади по делото

Адвокатът на Кейн Веласкес обещава изненади по делото
Публикувано на: Август 30, 2022 в 14:00 ч
Адвокатът на Кейн Веласкес обещава „изненади“ за септемврийското заставане пред съда.

Веласкес e в затвора в момента по обвинения в опит за убийство. По-рано тази година той стрелял по кола, в която е бил мъжът, когото е обвинил в малтретиране на детето му. Предварителните изслушвания трябва да продължат на 26 септември 2022 година. 

Високопоставеният адвокат на Веласкес, Марк Герагос, очаква с нетърпение да пледира по делото си. 

В ново интервю за Court TV Герагос сподели някои новини относно ключовите свидетели на прокурора, предполагайки, че имат някои важни изненади, които биха могли да разтърсят делото. 

„Те не планират да се обадят на обвинения насилник в този случай, въпреки че обвинения насилник, г-н Гуларте, е единственият човек, който е оплакващият се свидетел по обвинението за опит за убийство. 

Сега казаха в протокола, че няма да го призоват като свидетел, така че трябва да се чудите. Вижте, вече сме в обърнат с главата надолу свят. 

Очаквам с нетърпение да видя как планират да докажат случая, когато няма да извикат един от свидетелите. Другите двама се позоваха на петата поправка. Бих искал да знам дали ще се явят на скамейката и ще се подложат на разпит. 

Нашето разследване вече разкри, че е очевидно, че майката и вторият баща са били тясно замесени във всичко, което се случва в детското заведение. Ние имаме много въпроси към тях. 

Следете случая. Ще се видим следващия месец и смятаме, че ще има някои изненади.“, каза Герагос

Герагос даде да се разбере, че е готов да отнесе процеса пред жури от 12 души. Той сравни ситуацията с минал случай в окръга, където мъж, който нападнал свещеник, който го изнасилил като дете, беше оправдан. Той ясно вижда подобен път към свободата за Веласкес. 


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес