Зареждане

Адвокат твърди, че Conor McGregor няма как да се защити в делото срещу Michael Chiesa

Адвокат твърди, че Conor McGregor няма как да се защити в делото срещу Michael Chiesa
Публикувано на: Септември 15, 2018 в 07:43 ч
Michael Chiesa заведе дело срещу бившият шампион в две категории Conor McGregor. Chiesa беше един от пострадалите от безразсъдната постъпка, която направи McGregor преди събитието UFC 223 през април. Тогава Conor хвърли количка по автобуса в който беше Chiesa в резултат на което счупени стъкла назрязаха лицето на Michael и той трябваше да се оттегли от събитието и да загуби част от парите си.

Dmitriy Shakhnevich, който е адвокат и се занимава с наказателно право твърди, че McGregor няма как да се защити в делото, което е заведено срещу него от Chiesa:

Определено в това дело има основателен случай. McGregor се призна за виновен в наказателното дело, което в този случай го прави беззащитен. Няма начин той да може да се защити в това дело. Ако предположим, че той пледира невинен, то тогава има над 300 видеа, който доказват обратното.

Мисля, че тук той и Barclays Center губят, защото просто няма как да се защитят. Няма как Conor  да се защити, защото вече се призна за виновен. В открито съдебно заседание той призна, че е направил грешка.  В този случай няма допустима защита. Според мен той и Barclays Center, ще искат да приключат нещата възможно най-бързо и ще загубят.

По всичко личи, че звездата на UFC, ще се раздели със сериозна сума в полза на Michael Chiesa. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес