Зареждане

Адесаня: Увивам си пениса около кръста, защото е черен колан

Адесаня: Увивам си пениса около кръста, защото е черен колан
Публикувано на: Септември 28, 2020 в 04:00 ч
Израел Адесаня смълча критиците с доминанта победа над Пауло Коста миналия уикенд в Абу Даби. Двамата се биха в главната битка на UFC 253, а залогът беше златото в средна категория, както и непобедените им статистики. През последните години видяхме много люти обиди, които Адесаня и Коста си разменяха. Преди битката Пауло Коста не спря да се хвали, че има черен колан в бразилското джиу-джитсу, с което дразнеше шампиона.

Ясно беше, че двамата няма да сa приятелски настроени един към друг и Адесаня го показа след победата. Израел се подигра с Пауло Коста, който беше с гръб към него и не видя какво прави шампиона. Веднага след това Израел се насочи към ъгъла на бразилеца и си размениха няколко приказки с треньора на Коста, след което Адесаня симулира еякулация върху хората на Коста.

Това далеч не беше всичко, защото Адесаня се сети и за черния колан. Шампиона сподели, че може и да няма черен колан в бразилското джиу-джитсу, но неговия пенис е черен колан и той го увива около кръста си. Ето няколко видеа от изпълненията на Адесаня:

Адесаня: Увивам си пениса около кръста, защото е черен колан.

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес