Зареждане

Адесаня се извини за кулите близнаци

Адесаня се извини за кулите близнаци
Публикувано на: Февруари 24, 2020 в 09:29 ч
Преди няколко дни шампионът в средна категория Израел Адесаня си спечели гнева на много хора. "The Last Stylebender" не се съобрази с това, което приказва и сподели, че ще срине Йоел Ромеро като кулите близнаци. Двамата ще се бият в началото на следващия месец във Вегас, а битката им е главна за UFC 248. Понякога бойците прекаляват с траштолка преди битките си с цел да продадат повече платени гледания и не се съобразяват с щетите, които може да нанесат приказките им.

Американците са доста чувствителни на темата за 11-ти септември, защото много хора загубиха живота си, когато събориха кулите близнаци. Явно Израел е размислил, след като стана жертва на доста критика и реши да се извини. Ето какво сподели Адесаня за изказването си пред BJPenn:


Никога не съм се подигравал с трагедията от 11-ти септември, в която починаха много хора. Тогава бях разтревожен и устата изпревари мозъка, с което дадох неподходящ пример. Когато човек говоро много, то тогава все ще изпусне някоя глупост. Направих го и се извинявам. Ще бъда по-внимателен в бъдеще. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес