Зареждане

Адесаня: Ръцете ми бяха като юфка в битката със Стрикланд

Адесаня: Ръцете ми бяха като юфка в битката със Стрикланд
Публикувано на: Септември 23, 2023 в 02:00 ч
Повечето хора очакваха, че Израел Адесаня ще спечели главната битка на UFC 293 на 9 септември и ще запази колана си в средна категория. За негово съжаление Шон Стрикланд го победи и поднесе една от най-големите изненади в историята на ММА.

Оттогава Адесаня не е много активен в медиите. Той явно все още не може да асимилира какво точно се случи. Едва наскоро бившият шампион в средна категория се появи, за да коментира битката си с американеца.

Адесаня описва преживяването, като го оприличава на сюрреалистичен лош сън. Ето какво още каза той в своя акаунт в YouTube:

„Това беше като лош сън. Един от онези,  които дори не са кошмар. Казваш си, че е кошмар и си уплашен. Опитваш се да удариш човека, но чувстваш ръцете си като юфка. Чувствах се като в лош сън. 

Просто не успях да намеря ритъма си заради неговия натиск. Постоянно беше там. Неговият треньор му помагаше и аз си казвах: „По дяволите. Добър план за игра от тяхна страна."

 Аз не успях да се коригирам в движение.", сподели Адесаня.

Сега се водят усилени спорове дали Адесаня да получи незабавен реванш. В крайна сметка решението е на UFC, тъй като те определят претендента за титлата в средна категория.

Трябва ли Адесаня да получи реванш ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес