Зареждане

Адесаня публикува промо видео, направено от самия него, преди UFC 305

Адесаня публикува промо видео, направено от самия него, преди UFC 305
Публикувано на: Юни 19, 2024 в 07:52 ч
Бившият шампион на UFC в средна категория Израел Адесаня развълнува феновете на битките преди дългоочакваното си завръщане в октагона.

Адесаня ще се изправи срещу шампиона на UFC в средна категория Дрикус дю Плесис в главното събитие на UFC 305 на 17 август. Картата отбелязва завръщането на Адесаня след едногодишна пауза и завръщането на организацията в Пърт, Австралия.

Дю Плесис спечели титлата, като победи последния човек, победил Адесаня, Шон Стрикланд, на UFC 297 по-рано тази година. Двамата с Адесаня споделиха разгорещена среща лице в лице в клетката на UFC 290.

Дю Плесис срещу Адесаня се очаква да бъде една от най-големите битки на годината. Преди завръщането на Адесаня той сподели рекламно видео, за да развълнува последователите си за предстоящото събитие.  
 

Израел Адесаня се изправя срещу Дрикус дю Плесис на UFC 305

Гледайте по-долу уникалната рекламка спретната от  Адесаня преди UFC 305, в която участва Дю Плесис.
Преди загубата от Стрикланд, Адесаня си върна титлата на UFC в средна категория, като нокаутира Алекс Перейра на UFC 287. Той отмъсти на Перейра за три предишни загуби в бойните спортове.

Враждата между Адесаня и дю Плесис достигна точката на кипене, когато дю Плесис заяви, че е първият африкански шампион на UFC. Адесаня е роден в Нигерия, но сега тренира и живее в Нова Зеландия.

Преди последните си битки Адесаня беше смятан от мнозина за един от най-добрите бойци в света. След загубата от Стрикланд той обеща да се завърне за отмъщение срещу новия носител на титлата дю Плеси.

Ако Адесаня победи дю Плеси, той ще има шанс за изкупление срещу Стрикланд в първата си защита на титлата. Стрикланд заяви, че възнамерява да изчака за титлата, след като победи Пауло Коста на UFC 302.

Творчеството на Адесаня се прояви с пълна сила, тъй като интересът към UFC 305 се разраства, а феновете на боевете вероятно ги очаква сериозна битка с наближаването на събитието.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес