Зареждане

Адесаня: Изненадан съм, че съм фаворит в тази среща

Адесаня: Изненадан съм, че съм фаворит в тази среща
Публикувано на: Април 5, 2023 в 00:00 ч
Израел Адесаня признава, че не е очаквал коефициентите да са на негова страна срещу Алекс Перейра на UFC 287.

Адесаня (23-2 MMA, 12-2 UFC) ще се опита да си върне пояса в средна категория от Перейра (7-1 MMA, 4-0 UFC) в главното събитие в събота в Маями.

Адесаня е фаворит с коефициент -155, което означава, че за бившия шампион ще е необходим залог от 155 долара, за да се върнат 100 долара печалба. Перейра е аутсайдер с коефициент +135, което означава, че залог от 100 долара за шампиона ще донесе печалба от 135 долара.

"Честно казано, изненадан съм от това, защото си мислех, че тези букмейкъри не са толкова умни, колкото са", каза Адесаня пред TMZ. "Изненадан съм, че всъщност са ме избрали за фаворит, защото аз съм по-подготвеният боец, но той просто е човекът, който има ядрена бомба в ръцете си. Само няколко бойци в историята имат това.

"Юджийн заяви в интервю: Имаш късмет да се изправиш срещу Майк Тайсън. Имаш късмет да се изправиш срещу човек като Дейвид Туа. Имаш късмета да се изправиш срещу човек като Деонтей Уайлдър, дори само веднъж в кариерата си. Имаш късмета да се изправиш срещу човек като Алекс Перейра, дори само веднъж в кариерата си. Така че, да, имам късмет."

Може би не е изненада, че Адесаня е лек фаворит, като се има предвид, че в първия им двубой на UFC 281 той водеше с 3:1 съдийски гласа, преди да бъде спрян в края на 5-ия рунд. Адесаня почти довърши Перейра в края на 1. рунд, но "Poatan" вероятно беше от гонга.

"Още един удар - още един удар е всичко, което беше необходимо", каза Адесаня. "Направих същото, когато се биех с Роб Уитакър в UFC 243 - в последната секунда го свалих. Опасен съм във всяка секунда от всеки двубой."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес