Зареждане

Абдурозик приема съвети от Дилън Денис преди боя с Хасбула

Абдурозик приема съвети от Дилън Денис преди боя с Хасбула
Публикувано на: Май 31, 2021 в 00:00 ч
Абдурозик реши да потърси съветите на един от хората, които най-много мразят дагестанците. 18-годишният младеж от Таджикистан се обърна към Дилън Денис и двамата говориха на живо преди битката между Абдурозик и Хасбула Магомедов. Преди няколко дни видяхме пресконференция, на която Хасбула и Абдурозик застанаха лице в лице преди тяхната среща.

Вижте още - Хасбула стартира подготовка за боя с Абдурозик

Аксаб Тамаев, който е известен чеченски блогър ще организира тяхната среща, която вече развълнува милиони по света. Двете момчета имат заболяване, което не им позволява да се развият нормално. Денис преди няколко години беше ударен от Хабиб Нурмагомедов, който е сънародник и приятел на Хасбула. Явно това е накарало Абдурозик да потърси помощ от Денис, който се бие за Bellator.

По време на разговора между двамата Абдурозик потвърди, че е готов на 100 % и битка с Магомедов ще има. Денис разкри, че ще се бие с Джейк Пол, а Абдурозик прогнозира, че Дилън ще смаже Пол. Абдурозик се закани, че в клетката ще смаже Хасбула, а Дилън ще заложи милион за неговата победа.

Ето разговора между двамата:



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес