Зареждане

Абделазиз предложи шанс за титлата на Конър Макгрегър

Абделазиз предложи шанс за титлата на Конър Макгрегър
Публикувано на: Май 25, 2020 в 07:34 ч
Али Абделазиз, който е мениджър на Камару Усман предложи шанс за титлата в полусредна категория на Конър Макгрегър. В последните дни Хорхе Масвидал и Нейт Диаз се хапят в социалните мрежи и говорят за реванш между тях. "Gamebred" е спряган за опонент на шампиона в полусредна категория, но явно е насочил вниманието си на друго място.

Така Усман ще остане без опонент, но Абделазиз е измислил нещата. Али предлага на Конър да се бие за титлата с неговия клиент и обещава, че в началото на боя няма да има събаряния. Ето какво сподели Абделазиз, който не може да понася ирландеца, след като си спретнаха голяма вражда заради друг негов клиент - Хабиб Нурмагомедов:


По всичко личи, че претендент номер 1 / Масвидал / иска да се бие с Нейт Диаз. Това е добре за него. Конър Макгрегър, искаш ли шанс за титлата в полусредна категория ? Ела при татко Усман, който ще ти го даде. Той обещава, че в първите два рунда няма да има събаряния, а само шамари. 

В началото на годината Макгрегър се върна в полусредна категория, където нокаутира Доналд Серони за 40 секунди. Какви са шансовете на звездата срещу опасен борец като Усман ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес