Зареждане

Абделазиз: Махачев - Макгрегър е една от най-големите битки в момента

Абделазиз: Махачев - Макгрегър е една от най-големите битки в момента
Публикувано на: Юни 13, 2024 в 02:00 ч
На 29 юни Конър Макгрегър би трябвало да се върне в октагона по време на главната битка на UFC 303, което ще се проведе в Лас Вегас. В битка от полусредна категория той ще се изправи срещу Майкъл Чандлър. За съжаление в последните дни все повече се говори, че битката е в опасност. Шуми се, че UFC търсят нова главна битка, тъй като Конър ще се оттегли.

Засега това са само спекулации и няма нищо официално. Ако все пак Конър се бие с Чандлър, тогава той ще претендира за шампионска битка. Конър ще иска да си върне титлата в лека категория, която в момента се държи от Ислам Махачев. "The Notorious" често обижда дагестанеца и от години има вражда с него и неговите хора.

Враждата датира от битката с Хабиб Нурмагомедов през далечната 2018 година. Оттогава Конър мрази дагестанците и използва всеки удобен случай, за да ги обижда. Сега Али Абделазиз дава зелена светлина за нова битка с ирладеца и вярва, битката с Махачев е една от най-големите в момента.

„Човекът е огромна звезда. С историята между него и Хабиб, а сега и с Ислам, рекламата ще избухне отново. Това може да е една от най-големите битки, които можете да правите в момента. Едно нещо знам със сигурност за Дейна Уайт, той обича парите и обича бизнеса. Ето защо UFC е толкова голям сега с Дейна, Хънтър, Шон и Мик начело. 

Те знаят как да организират най-големите битки, които продават най-много платени гледания. Конър трябва да стои далеч от алкохола и да се съсредоточи сериозно. Не забравяйте, че той беше двукратен шампион и има огромен талант, но все още ли е там упоритата работна етика, която го изведе до върха?“, сподели Абделазиз, който е мениджър на Ислам.

Може ли Макгрегър да се пребори обратно към върха след редица поражения ?
Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес