Зареждане

Абделазиз към Сейнт Пиер: Ако искаш Хабиб - обади ми се

Абделазиз към Сейнт Пиер: Ако искаш Хабиб - обади ми се
Публикувано на: Април 24, 2020 в 05:00 ч
Али Абделазиз, който е мениджър на Хабиб Нурмагомедов е готов да уреди битка на своя боец с легендата Джордж Сейнт Пиер. В последните няколко години усилено се говореше за битка между тях и даже Хабиб няколко пъти го предизвика. Срещата им беше близо до организиране в началото на миналата година, но от UFC не проявиха интерес към нея и всичко пропадна. Сейнт Пиер сподели, че Дейна Уайт му отказал срещата, защото си пази инвестицията в Хабиб.

Вижте още - Сейнт Пиер: UFC се притесниха, че може да победя Хабиб​​​

"Rush" се ядоса и миналата година официално се оттегли от ММА на пресконференция в Канада. Той обаче не спира да загатва, че е готов да излезе от пенсия, за да се бие с Нурмагомедов. Абделазиз, който често се хвали, че е в приятелски отношения с Джордж сподели, че Сейнт Пиер трябва да направи някои неща, за да има битка. Ето какви са условията, които Сейнт Пиер трябва да изпълни, за да се уреди срещу непобедения шампион:

Вижте още - Хабиб голям фаворит срещу Сейнт Пиер​​​


Ако Джордж Сейнт Пиер иска тази битка между него и Хабиб да се случи, то тогава трябва да направи 3 неща. Той трябва да вдигне телефона и да ми се обади или директно да се свърже с Дейна Уайт. Мисля, че Дейна го харесва много. Уайт е човек, който не харесва много хора. Джордж трябва да свали килограмите и да влезе в лека категория. Той трябва да разговаря с нас. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес