Зареждане

Сейнт Пиер: UFC се притесниха, че може да победя Хабиб

Сейнт Пиер: UFC се притесниха, че може да победя Хабиб
Публикувано на: Април 17, 2020 в 14:03 ч
Легендарният Джордж Сейнт Пиер беше готов да се бие с Хабиб Нурмагомедов, но от UFC нямаха интерес в такава битка. Безспорния шампион в лека категория предизвика легендата и изяви готовност да брани титлата си срещу него. Дейна Уайт обаче имаше други планове и не показа интерес към такава среща, което принуди Сейнт Пиер да се оттегли от ММА на официална пресконференция.

"Rush" е щастлив с времето си извън клетката и е готов да се завърне, но само за битка, която го развълнува. Той е готов да заложи всичко в срещата с Хабиб, но UFC ще загубят инвестицията си и затова не я искат. Джордж смята, че UFC го считат за голяма заплаха за Нурмагомедов и заради това не искат срещата. Ето какво сподели още легендарния бивш шампион в две категории:


Знам, че Хабиб искаше тази битка. Аз също го исках, но трябва да погледнем нещата от страната на UFC и да се поставим на тяхно място. Те не искаха да рискуват с мен, защото ако бях победил, то пак щях да сдам титлата. Аз не исках да се бия с него за титла и предпочитам да е битка, в която няма пояс. Искам да се бия с него, защото го считам за най-добър в момента. 

Той също искаше да се бием и това щеше да е битка за феновете. UFC имаха различни планове за Хабиб и аз ги разбирам. Щяха да загубят много, ако инвестират в тази битка, защото аз ще се оттегля и това е лош ход. Мога да приема това като комплимент, защото може би гледат на мен като на заплаха. Това значи, че те са мислели, че мога да спечеля битката. Ако ми бяха позволили да се бия с него, то тогава щяха да го направят, защото смятат, че мога да загубя. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес