Зареждане

Абделазиз към Макгрегър: Времето ти отмина

Абделазиз към Макгрегър: Времето ти отмина
Публикувано на: Юли 10, 2022 в 05:00 ч
Али Абделазиз представлява едни от най-големите имена в бойните спортове. 44-годишната звезда от Египет е може би най-добрият ММА мениджър в света. Днес той има всичко, но не винаги е било така.

Абделазиз е вербуван от полицейското управление на Ню Йорк, за да работи под прикритие в базирана във Вирджиния част на група, наречена "Мюсюлмани на Америка".

Полицията на Ню Йорк споделя Абделазиз с ФБР, но федералната агенция започва да подозира, че той действа като двоен агент, особено след като се съобщава, че е бил подложен на полиграфско изследване.

Али е бивш ММА боец, който записва 1 победа и 3 загуби със събмишън в първия рунд. Сега той е сред най-влиятелните в спорта и често се заяжда с големите имена в ММА.

За никого не е тайна, че Абделазиз не може да понася Конър Макгрегър. Наскоро "The Notorious" сподели, че е най-добрият, но Али не е съгласен с това. Абделазиз вярва, че времето на ирландската звезда е отминало.

Конър, моля, спри. Tи си знаменитост. Не  можеш да се закачаш с тези млади момчета. Времето ти в ММА отмина.", написа Абделазиз в Тwitter ?

Времето на Макгрегър може и да е отминало, но винаги ще има хора, които ще плащат, за да го гледат.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес