Зареждане

Абделазиз иска Кайла Харисън да се бие с Алджамейн Стърлинг или Мераб Двалишвили

Абделазиз иска Кайла Харисън да се бие с Алджамейн Стърлинг или Мераб Двалишвили
Публикувано на: Юни 12, 2024 в 00:00 ч
Али Абделазиз смята, че следващият двубой на Кайла Харисън трябва да бъде срещу Алджамейн Стърлинг или Мераб Двалишвили.

Всички знаем, че Кайла Харисън е истинска звезда.Тя най-накрая премина в UFC на UFC 300 и в своя промоционален дебют победи Холи Холм с относителна лекота. Сега мнозина се чудят какво ще прави след това. Възможностите са много, но преди всичко ще бъде интересно да видим какво влияние ще окаже по време на престоя си в компанията.

Кайла е атрактивна звезда и никой не отрича това. В същото време всички знаем колко трудно ѝ беше да слезе в категорията.

Когато Али Абделазиз беше попитан за бъдещето ѝ и кого би искал да види да се бие с нея, той имаше доста интересен отговор.


Изгледът на Абделазиз от Харисън

"Мераб или Алджамейн Стърлинг. Да. мисля, че това са много конкурентни битки. Ако тези момичета не искат да се бият с нея, нека се бият с някой друг."

"Мисля, че тя ще разбие всички тези момчета. Няма нито една от тези жени, които ще искат да се бият с нея, особено след това, което направи на Холи. Мисля, че трябва да направим някои ходове и да се бием с някои мъже. Вярвам, че тя може да победи всички тези момчета."

Харисън знае, че иска да изкове истинско наследство за себе си в смесените бойни изкуства. Така че, ако някога има шанс това да се случи, си представяме, че тя би приела тази възможност с две ръце.

Вярвате ли, че някога ще видим междуполови битки в Ultimate Fighting Championship? Какво според вас трябва да бъде следващото действие на Кайла Харисън на този етап от кариерата ѝ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес