Зареждане

Абделазиз иска Камару Усман да се бие с Нейт Диас

Абделазиз иска Камару Усман да се бие с Нейт Диас
Публикувано на: Юли 6, 2021 в 04:00 ч
Али Абделазиз не иска Камару Усман да прави реванш с Колби Ковингтън. Абделазиз предпочита шампиона в полусредна категория на брани титлата си срещу Нейт Диас. Това е доста интересно желание, защото Диас идва след загуба от Леон Едуардс, който е в голяма серия от победи и заслужава нов шанс с Усман. Али, който представлява Усман иска неговия клиент да прави много пари, а Ковингтън не бил боец, който продавал.

В последните години виждаме доста битки в UFC, които нямат никаква логика от гледна точка на спорта. Малко вероятно е UFC да се съгласят да дадат шанс за титлата на Диас, който не спира да критикува Усман. Дейна Уайт вече обяви, че през есента ще видим Усман срещу Ковингтън 2.

В първата им битка Колби се представи много добре и според мнозина водеше по точки. Той обаче загуби с нокаут в последния рунд и в очите на Абделазиз не заслужава нов шанс. Ето какво сподели Али за бъдещето на своя боец:

Ще бъде Камару Усман срещу бутилка Кока-Кола. Това няма значение. Усман може да се бие с всеки. Няма значение, защото той мачка всички. Усман гази наред. 

Никой не заслужава нищо. Защо да не се бие с Нейт Диас ? Поне Нейт привлича гледания. Ковингтън може да привлече само счупена челюст. Това е унижение. 

Масвидал също не заслужаваше реванш. Хорхе обаче привлича гледания. Хората вярваха, че Масвидал е един от най-лошите на планетата, но се оказа, че не е така. 

Хорхе беше победен в неговата игра и загуби с тежък нокаут. Масвидал говореше много, но Усман изпълни това, което каза. Усман беше кралят в онази нощ.

Има ли смисъл от битка между Диас и Усман ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес