Зареждане

Абделазиз и Ариел Хелуани се обединиха срещу ММА съдия

Абделазиз и Ариел Хелуани се обединиха срещу ММА съдия
Публикувано на: Декември 13, 2022 в 00:00 ч
Известният ММА мениджър Али Абделазиз сподели, че ще се обърне към спортните комисии за отстраняване на съдията Дъглас Кросби от работа.

„Смятам да помоля всички съдийски комисии да отстранят Дъглас Кросби от работа. 

Бих искал подкрепа от всички лиги. Тези съдии съсипват живота на хората, съсипват спорта. Трябва да се обединим.“, написа Абделазиз в Twitter.

Известният журналист Ариел Хелуани също излезе с подобна инициатива.

„Този рефер даде победата на Пимблет с 29-28. В петък той работеше за Bellator, а след това прелетя из страната и взе съмнително решение в UFC. В същото време той не отговаря за тези решения.

Кросби прави ужасни оценки от години. Повече от десетилетие. Освен това един съдия не трябва да работи в два различни турнира в различни части на страната в рамките на 24 часа. 

Съдиите трябва да работят отпочинали, с бистът ум. Не мога да повярвам, че Невада позволи това да се случи. Тези съдии трябва поне публично да обяснят решенията си. 

Направете изявление, отговорете на въпроси. Направете нещо, но те не правят нищо.“, написа Хелуани в Twitter.

Кросби взе много съмнително решение на Bellator 289 в главното събитие между Рауфеон Стоц (19-1) и Дани Сабатело (13-2).

Той е единственият от съдиите, който даде победа на Сабатело с 45-50. Останалите съдии дадоха победата на Стоц с резултат 48-47. В UFC 282, Кросби даде победа на Пади Пимблет с 29-28 над Джаред Гордън.

Ето част от отсъжданията на Кросби през 2022 година:




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес