Зареждане

Абделазиз: Хамзат Чимаев ще направи Макгрегър инвалид

Абделазиз: Хамзат Чимаев ще направи Макгрегър инвалид
Публикувано на: Септември 22, 2020 в 04:00 ч
Али Абделазиз е един от мениджърите на изгряващата звезда Хамзат Чимаев и не спира да го хвали, което е разбираемо. Непобедения чеченец още повече вдигна акциите си, след като миналия уикенд нокаутира Меершарт за 17 секунди. 26-годишния боец остана непобеден в ММА и увеличи рекорда си на 9-0, като всички победи са с приключване.

Чимаев си спечели бонуси в 3-те битки под банера на UFC и във всяка среща чупи рекорди. Според мнозина "Borz" е балон, който ще се спука, но Абделазиз не смята така. Али иска UFC да уредят битка на Чимаев с Масвидал или Нейт Диас, за да видят хората, че Хамзат е сериозен. Абделазиз стига още по-далеч и сподели, че Хамзат ще направи Конър Макгрегър инвалид. Ето какво сподели още Абделазиз пред TMZ:

Деймиън Мая е добра битка, но аз искам Чимаев да се бие с Хорхе Масвидал или Нейт Диас. Вярвам, че той ще избърше пода с тези момчета. Мисля, че ще ги спука от бой. Те са страхотни бойци, но вече са стари. Има си нива в тази игра. Нива като това на Камару Усман, Гилбърт Бърнс и Хамзат Чимаев. Това са бойци, с които никой не иска да се бие. Ако Мая е човекът, то тогава ще се бием с него. 

Не мисля, че това е справедлива битка. Мисля, че Мая ще е голям аутсайдер. Няма да е добре за здравето на Мая да приеме тази битка. Конър Макгрегър, или както му е името си има доста проблеми. Не искам Хамзат да се бие с боец, който не е стабилен психически. 

Макгрегър не е стабилен психически и му пожелавам късмет. Нека си оправи личните проблеми. Чимаев ще го убие. Наистина ще го убие и това не е справедлив бой. Хамзат ще го направи инвалид и цял живот Макгрегър ще се храни със сламка. 

Ще успее ли Чимаев да остане непобеден или неговата приказка ще свърши бързо ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес