Зареждане

Абделазиз: Хабиб ще излезе от пенсия за Сейнт Пиер

Абделазиз: Хабиб ще излезе от пенсия за Сейнт Пиер
Публикувано на: Януари 2, 2021 в 06:00 ч
Али Абделазиз смята, че неговия боец Хабиб Нурмагомедов ще се завърне в UFC за битка с легендарният Джордж Сейнт Пиер. По-късно този месец Хабиб ще се срещне с Дейна Уайт в Абу Даби, за да бистрят неговото бъдеще в организацията. В края на миналата година Хабиб защити титлата си с победа над Джъстин Гейджи и се оттегли от ММА. "The Eagle" е категоричен, че няма да се завърне, но не така смята Дейна Уайт.

Президента на UFC вярва, че Хабиб ще направи още 1 битка, за да сбъдне мечтата на неговия покоен баща. Абдулманап Нурмагомедов мечтаеше Хабиб да направи 30-0 в ММА и в последната си битка да премери сили с Джордж Сейнт Пиер. Абдулманап почина миналата година и Уайт силно вярва, че Хабиб ще се опита да сбъдне мечтата му. Ето какво сподели Али Абделазиз в интервю за TMZ:

Хабиб все още тренира всеки ден. Вероятно тренира повече от много ММА бойци. Той има страст към това, но в крайна сметка трябва да го уважавам. Трябва да уважа неговите желания. Той постигна всичко, което искаше. Не знам дали нова победа над Конър Макгрегър ще значи нещо. Мисля, че ще е интересна за феновете и от гледна точка на приходите е голяма битка. 

Познаваме Хабиб и знаем, че трудно ще го изкушим с пари. Дейна Уайт, който е мой човек ще се срещне с Хабиб. Двамата ще се срещнат в Абу Даби, а след това в Лас Вегас, където ще вечерят и ще измислим нещата. Това е бизнес за големите момчета и ще оставя двамата да се разберат, а аз ще съм просто фен. 

Често казано аз съм на мнение, че ако Сейнт Пиер е сериозен за тази битка, тогава Хабиб ще се върне за него. Хабиб преби Макгрегър и направи всичко, което искаше. Той го надигра на земята и в стойка. 

Взе му волята и му пречупи душата. Не ни пука за него. Някой може да каже, че ще предложат 100 милиона на Хабиб, за да го изкушат. Наистина не знам. Не искам да го притискам. Оставил съм го да решава. 

Конър Макгрегър или Джордж Сейнт Пиер, кой от двамата ще върне Хабиб в UFC ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес